Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Најновији компримовани ваздух сушени хладњак

Најновији компримовани ваздух сушени хладњак

1. Преглед компаније Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, ЛТД. има низ ПСА азотних и кисеоничких генератора, мембранских азотних и кисеоничких генератора, система за пречишћавање азота, сушача за хлађење ваздуха, адсорпционог сушара за ваздух, ваздушног филтера, сепаратора ваздуха, ваздушног хладњака итд. и ...

Features

1. Преглед компаније

Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, Лтд. има низ ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота, сушача за фрижидер, сушача за адсорпцију ваздуха, ваздушног филтера, сепаратора ваздуха, ваздушног хладњака и сл., и широко се примењују у индустрији нафте, нафте и гаса , хемикалије, електроника, металургија, угљеви, фармацеутски производи, ваздухопловство, аутос, стакло, пластика, храна, медицински третман, зрно итд. Уз дугогодишње истраживање технологије сепарације ваздуха и богатог решења у различитим индустријама, ИДГЕТ се придржава нашим клијентима поузданија, економичнија, погоднија професионална решења за гас.
Имамо искусан професионални тим који је увек спреман да вам буде на услузи. Инжењери продаје пажљиво анализирају ваше специфичне захтеве и нуде одговарајућа решења за вас. Систем сервисних услуга гарантује брз одговор на ваше проблеме у року од 24 сата и њихове резолуције у најкраћем року. ИДГЕТ је одговоран за попратне услуге произвођачима азота / кисеоника и другој сродној опреми коју нудимо.
ИДГЕТ је посвећен снабдевању наших купаца са поузданијим, економичнијим и повољнијим рјешењима за одвајање ваздуха и професионалним сервисом.


2. Зашто изабрати ИДГЕТ?
ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и експерименту ексклузивног асортимана ф ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота, сушача за фрижидер, сушача за адсорпцију ваздуха, ваздушног филтера, сепаратора ваздуха, ваздушног хладњака итд. које су потпуно аутоматизоване и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите поступке провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
Висока чистоћа кисеоника / азота
Постројења за генерисање азота ПСА омогућавају производњу азота високе чистоће из ваздуха, чији мембрански системи не могу да пруже - до 99,9995% азота. Ова чистота азота може такође бити осигурана криогеним системима, али су знатно сложенија и оправдана само великом количином потрошње. Генератори азота користе технологију ЦМС (угљеник молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања азотом ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошкови азота произведени од стране генератора азота знатно су мањи од трошкова флашираног или течног азота.
Генератори азота / кисеоника стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гасова азота је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог гаса азота. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног азота из постројења у постројење, произведени азот троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.

3.Иуанда КАД фрижидер са компримираним ваздухом
3.1 Радни принцип
Расхладни сушачи уклањају влагу из компримованог ваздуха до одређене температуре росишча. Температура у којој се ваздух може хладити пре водене паре почиње да кондензује. Сепаратор се користи за одвајање гаса и течности, а затим се вода испушта аутоматским вентилом за одвод, како би се постигла сврха замрзнутог развлаживача. У међувремену, чврсте састојке прашине од 3μ и садржај микро-уља у компримованом ваздуху се филтрирају како би се обезбедио квалитет чистог и сувог ваздуха.
3.2 Техничке карактеристике
+ Усвојити интернационални познати расхладни компресор бренда, стабилан рад, ниски ниво буке, ниска потрошња енергије.
+ Хлађење делова помоћу Данске. Данфосс (ДАНФОСС) бренд.
+ Компримовани ваздух пролази кроз делове за третирање прскањем.
+ Јединствени дизајн сепарације гаса и течности, канализацију темељито.
3.3 Технички подаци за ваздух за сушење ваздуха
+ Радни притисак: 0.2 ~ 1.0МПа (1.0 ~ 3.0МПа је доступан)
+ Тачка росе: ≤-23ºЦ
+ Хлађење: Аир Цоол
+ Температура улазног ваздуха: ≤45ºЦ
+ Температура околине: ≤38ºЦ4. Типична употреба азота / кисеоника


5 . Превоз пакета и неки крајњи корисници


6. Контрола квалитета
ИУАНДА Гас Енигинееринг & Тецхнологи Можете бити сигурни у квалитет ИДГЕТ решења. ИУАНДА користи само најбоље добављаче и компоненте. И сви произвођачи азота тестирају и наручују професионални стручњаци како би били сигурни да је све квалификовано пре него што напусте фабрику.

7. Гаранција
Период гаранције на робу из ИДГЕТ-а је 360 дана од дана завршетка инсталације и пуштања у рад или 420 дана након пријема робе, у зависности од тога шта се десило раније.

8. Сервис и подршка
ИДГЕТ нуди низ услуга које ће вам помоћи да повећате своје предности. За максималну удобност, нудимо уговор о фиксној цијени на основу времена рада или календара
време. Наравно, сви клијенти су добродошли да нас позову у било ком тренутку. Ми смо увек вољни да вам помогнемо.
1) Консултантске услуге
Помоћ за самопомоћ, размена искустава и индивидуална подршка.
Ако имате питања о радњи на постројењу или вам је потребан неко за решавање проблема, саветујемо вам било путем телефона или писменим путем. Директни контакт са вама је за нас веома важан, јер је основа трајне сарадње као партнера у корист обе стране.
2) пуштање у рад
Систематски од коначног прихватања монтаже до одобрења правилног рада и гарантованих карактеристика. Ово укључује опсежне оперативне тестове, професионално пуњење са адсорбентима и катализаторе, правилан старт, оптимално подешавање радних параметара и проверу свих сигурносних функција. У исто време обучавамо ваше радно особље на функцијама и раду погона.
3) Сервис резервних делова
Широм света, брзо и јефтино током целог живота ваше биљке. Посебно означавање свих биљних компоненти које нам пружају омогућавају нам да јасно идентификујемо резервне делове које сте тражили. Добављамо вам производе дизајниране за дуг живот и економичну ефикасност.
За модификације и продужења тражимо најоптималније и економично решење за вашу индивидуалну сврху.
4) Одржавање / ревизије
Редовна контрола и одржавање обезбеђује трајно функционисање, избјегава штету и спречава неочекиване сломове. Током радова одржавања / ревизије провјеравамо све релевантне компоненте за функцију и стање, исправку размјене, кориштене и истрошене дијелове и након тога оптимално прилагодити вашу фабрику под датим условима рада. У зависности од величине биљке и
обим рада, наш сервисни асортиман обухвата и детаљно планирање ревизија, као и координацију и надзор над извођачима. Наравно, ми достављамо документацију за одржавање у облику извјештаја и препорука резервних дијелова, а ми усклађујемо наше распореде према вашим захтјевима.
5) Обука
Кнов-хов за ваше особље.
Рад, одржавање и поправка, електрична опрема за мерење и контролу или процесни инжењеринг - нудимо вам специфичну обуку наших стручњака. Без обзира на то да ли радите на самој планишту или на нашим дозвољима, концентришемо се на ваша питања и проблеме.

9. Како добити брзу понуду?
Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима.
1) Ф ниска брзина: _____ Нм3 / сат
2) Тачка росе: _____ ºЦ
3) Притисак ваздуха : _____Бар
4) Температура улазног ваздуха: _____ ºЦ
5) Апликација.

10. Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо.Лтд.
Адд .: Индустријска зона Гаокиао, Хангжу, Зхејианг, Кина 311402
Тел: + 86-571-61712588 Факс: + 86-571-61712599
Контакт: Јане Киан


Hot Tags: најновији хладњак за сушење компримованим ваздухом, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, извозници, продавачи, купују
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...