Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Постројење за сепарацију ваздуха Пса кисеоник

Постројење за сепарацију ваздуха Пса кисеоник

Генератор кисеоника, Генератор гаса, постројење за издвајање ваздуха произвођач / добављач у Кини, нуди пумпу за сепарацију ваздуха Пса кисеоник, хладњак воде, ваздушни филтер и тако даље.

Features
1. Преглед компаније
Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, Лтд. има широк спектар ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се примењују у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалије, електронике, металургије, угља, фармацеутских производа, ваздухопловства, аутомобила, стакла, пластике, хране, медицинског третмана, зрна итд. Уз дугогодишње истраживање у технологији раздвајања ваздуха и искуства богатог решења у различитим индустријама, ИДГЕТ се придржава нашим клијентима поузданијим, економичнијим и практичнијим професионалним решењима за гас.
Имамо искусан професионални тим који је увек спреман да вам буде на услузи. Инжењери продаје пажљиво анализирају ваше специфичне захтеве и нуде одговарајућа решења за вас. Систем сервисних услуга гарантује брз одговор на ваше проблеме у року од 24 сата и њихове резолуције у најкраћем року. ИДГЕТ је одговоран за попратне услуге произвођачима азота / кисеоника и другој сродној опреми коју нудимо.
ИДГЕТ је посвећен снабдевању наших купаца са поузданијим, економичнијим и повољнијим рјешењима за одвајање ваздуха и професионалним сервисом.
Компанија Опис .јпгОсновни подаци
  • Модел НО.:КОБ-600

  • Чистоћа: 92,5% -93,5%

  • Капацитет: 2000нм3 / Хр

  • Употреба: Кисеоник

  • Поријекло: Кина

  • Сертификација: ИСО9001, СГС, АСМЕ

  • Инструмен Потрошња ваздуха: 100м3 / Х

  • Гаранција: једна година

  • Робна марка: Иуанда

Опис производа
Постројење за сепарацију ваздуха ПСА генератор кисеоника
Спецификација
Индекс перформанси
Проток кисеоника 10 ~ 20000 Нм3 / х
Кисик чистота прилагођена у распону од 21 ~ 95%
Потрошња кисеоника када је чистоћа кисеоника 90%, то је 0.32 ~ 0.37 КВх / Нм3
Продукција: 10-500Нм 3 / х
Чистоћа: 93%
Притисак 4бар


Структура уређаја и схематски дијаграм протока производње

充 瓶 制氧 机 工艺流 英文 改 .јпг

Фотографије производа

КОБ-10 全套 增压 充 瓶 制氧 装置 .јпг
Увод
Ако не питате високо за чистоћу О2, генератор ПСА кисика је добар избор за вас. ПСА кисеоник поседује мали отисак, ниску потрошњу енергије, тренутни старт, мање улагања и потпуно аутоматско покретање.

Апликације
Генератор ПСА кисеоника може послужити као генератор кисеоника за производњу челика, или концентратор кисеоника за третман отпадних вода. Широко се користи у производњи челика, таљењу стакла, бељењу целулозе и папира, пречишћавању воде, топљењу обојених метала, петрохемијској и хемијској индустрији, преради руде, аквакултури, ферментацији и другим пољима.

2. Зашто изабрати генератор ИУАНДА ПСА кисеоник?
ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и стручњацима ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите процесе провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
Hot Tags: произвођач ваздушних сепарација пса кисеоник, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавци, купују
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...