Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Потпуно аутоматски генератор пса азота

Потпуно аутоматски генератор пса азота

1. Преглед компаније Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, ЛТД. има низ ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се користе у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалија, електронике, ...

Features

1. Преглед компаније
Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, Лтд. има широк спектар ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се примењују у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалије, електронике, металургије, угља, фармацеутских производа, ваздухопловства, аутомобила, стакла, пластике, хране, медицинског третмана, зрна итд. Уз дугогодишње истраживање технологије сепарације ваздуха и богатог решења у различитим индустријама, ИДГЕТ се заложио да својим клијентима обезбеди поуздана, економичнија и погоднија професионална решења за гас.
Имамо искусан професионални тим који је увек спреман да вам буде на услузи. Инжењери продаје пажљиво анализирају ваше специфичне захтеве и нуде одговарајућа решења за вас. Систем сервисних услуга гарантује брз одговор на ваше проблеме у року од 24 сата и њихове резолуције у најкраћем року. ИДГЕТ је одговоран за попратне услуге произвођачима азота / кисеоника и другој сродној опреми коју нудимо.
ИДГЕТ је посвећен снабдевању наших купаца са поузданијим, економичнијим и повољнијим рјешењима за одвајање ваздуха и професионалним сервисом.2. Зашто изабрати ПСА генератор азота?
Висока чистоћа азота
Постројења за генерисање азота ПСА омогућавају производњу азота високе чистоће из ваздуха, чији мембрански системи не могу да пруже - до 99,9995% азота. Ова чистота азота може такође бити осигурана криогеним системима, али су знатно сложенија и оправдана само великом количином потрошње. Генератори азота користе технологију ЦМС (угљеник молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања азотом ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошкови азота произведени од стране генератора азота знатно су мањи од трошкова флашираног или течног азота.
Генератори азота стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гасова азота је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог гаса азота. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног азота из постројења у постројење, произведени азот троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.

3. Зашто изабрати ИуАА серију генератора ПСА серије ПСА
Спецификација
1) Чистоћа: 95-99,9999%
2) Капацитет: 5-8000Нм3 / х
3) Притисак: 0-0.8Мпа (1.0 ~ 15.0МПа је такође доступан)
4) Точка рошења: -45 степени-- -70
Техничке карактеристике
1). Увезени пнеуматски вентили, који користе животни век, више од 3 милиона пута;
2). Сиеменс ПЛЦ Интелигентни програмски контролер, једноставан и стабилан рад;
3). Специфична диференцијална технологија инертних керамичких лоптица омогућава равномјерну дистрибуцију ваздушног тока; побољшати ефикасност адсорпције адсорбента;
4). Апарат за компресију цилиндра са сопственом силом (патентни бр .: ЗЛ-200820168079.9) за заштиту животног века молекуларног сита угљеника;
5.) Пуњење оригиналних центрифугалних вибрација (патент број: ЗЛ-200820168078.4) ефикасно обезбеђује максималну запремину пуњења.4. Типична употреба азота / кисеоника


5 . Превоз пакета и неки крајњи корисници


6. Контрола квалитета
ИУАНДА Гас Енигинееринг & Тецхнологи Можете бити сигурни у квалитет ИДГЕТ решења. ИУАНДА користи само најбоље добављаче и компоненте. И сви произвођачи азота тестирају и наручују професионални стручњаци како би били сигурни да је све квалификовано пре него што напусте фабрику.

7. Гаранција
Период гаранције на робу из ИДГЕТ-а је 360 дана од дана завршетка инсталације и пуштања у рад или 420 дана након пријема робе, у зависности од тога шта се десило раније.

8. Сервис и подршка
ИДГЕТ нуди низ услуга које ће вам помоћи да повећате своје предности. За максималну удобност, нудимо уговор о фиксној цијени на основу времена рада или календара
време. Наравно, сви клијенти су добродошли да нас позову у било ком тренутку. Ми смо увек вољни да вам помогнемо.
1) Консултантске услуге
Помоћ за самопомоћ, размена искустава и индивидуална подршка.
Ако имате питања о радњи на постројењу или вам је потребан неко за решавање проблема, саветујемо вам било путем телефона или писменим путем. Директни контакт са вама је за нас веома важан, јер је основа трајне сарадње као партнера у корист обе стране.
2) пуштање у рад
Систематски од коначног прихватања монтаже до одобрења правилног рада и гарантованих карактеристика. Ово укључује опсежне оперативне тестове, професионално пуњење са адсорбентима и катализаторе, правилан старт, оптимално подешавање радних параметара и проверу свих сигурносних функција. У исто време обучавамо ваше радно особље на функцијама и раду погона.
3) Сервис резервних делова
Широм света, брзо и јефтино током целог живота ваше биљке. Посебно означавање свих биљних компоненти које нам пружају омогућавају нам да јасно идентификујемо резервне делове које сте тражили. Добављамо вам производе дизајниране за дуг живот и економичну ефикасност.
За модификације и продужења тражимо најоптималније и економично решење за вашу индивидуалну сврху.
4) Одржавање / ревизије
Редовна контрола и одржавање обезбеђује трајно функционисање, избјегава штету и спречава неочекиване сломове. Током радова одржавања / ревизије провјеравамо све релевантне компоненте за функцију и стање, исправку размјене, кориштене и истрошене дијелове и након тога оптимално прилагодити вашу фабрику под датим условима рада. У зависности од величине биљке и
обим рада, наш сервисни асортиман обухвата и детаљно планирање ревизија, као и координацију и надзор над извођачима. Наравно, ми достављамо документацију за одржавање у облику извјештаја и препорука резервних дијелова, а ми усклађујемо наше распореде према вашим захтјевима.
5) Обука
Кнов-хов за ваше особље.
Рад, одржавање и поправка, електрична опрема за мерење и контролу или процесни инжењеринг - нудимо вам специфичну обуку наших стручњака. Без обзира на то да ли радите на самој планишту или на нашим дозвољима, концентришемо се на ваша питања и проблеме.

9. Како добити брзу понуду?
Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима.
1) Проток Н2: _____ Нм3 / хр
2) Н2 чистоћа: _____%
3) Притисак пражњења Н2: _____Бар
4) Напон и фреквенција: ______ В / ПХ / ХЗ
5) Примена азота.

10. Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо.Лтд.
Адд .: Индустријска зона Гаокиао, Хангжу, Зхејианг, Кина 311402
Тел: + 86-571-61712588 Факс: + 86-571-61712599
Контакт: Јане Киан
вецхат: 13588376592

Салес@идгет.цом


Hot Tags: потпуно аутоматски пса азот генератор, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, извозници, продавачи, купују
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...