Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Low Cost azot Generator

Low Cost azot Generator

Pritisak zamahni Adsorption tehnologija za azot generator tehnologija proizvodnje vazduh-azot sa upotrebom adsorption procesa u azot generatora je dobro proučavamo i široko rasprostranjena u industrijskim objektima za oporavak srednje-nevinosti azota. Operativni princip je...

Features

Pritisak zamahni Adsorption tehnologijaza generator dušika

Tehnologija proizvodnje vazduh-azot sa upotrebom adsorption procesa u generatore azot je dobro proučavamo i široko rasprostranjena u industrijskim objektima za oporavak srednje-nevinosti azota.

Operativni princip azot generator korišćenja adsorption tehnologija je zasnovana na zavisnost od adsorption stopa nastupili su razne komponente mix gasa na pritisak i temperatura faktora. Među azot adsorption biljke od raznih tipova, pritisak zamah adsorption (PSA) biljke otkrili najšire aplikacije širom sveta.

Systemand #39; s dizajn baziran na regulisanje gasa adsorption i adsorbent regeneracije putem menja pritisci u dva adsorber – adsorbent-koje sadrže sudove. Ovaj proces zahteva stalna temperatura, blizu ambijent. Sa ovim procesom, azot je proizveo fabrike u iznad Atmosferski pritisak, dok je adsorbent regeneraciju je savršeni u ispod Atmosferski pritisak.

Proces adsorption zamah u svakom od dva adsorbers se sastoji od dve faze kandiduje za par minuta. U adsorption fazi kiseonika, molekula H2O i CO2 rasipanjem u poru strukturu u adsorbent dok azot molekule je dozvoljeno da putuju kroz adsorber – adsorbent-koji sadrži peharu. U fazi regeneracije adsorbed komponente oslobodjen si adsorbent koji su izrazili u atmosferu. Proces se zatim ponavlja množenje.

Zašto odabrati PSA azot generator?

Visoki azot nevinosti

PSA azot generator biljke omogućavaju proizvodnju visoko-nevinosti azot iz vazduha, koji membrana sistemi su u mogućnosti da pruži – najviše 99.9995% dušika. Ta cistoca azot može da bude osigurana i kriogena Systems, ali su znatno složenija su i opravdanim samo po veliku potrošnju volumene. Generatori dušika koriste CMS (ugljen molekularno sito) tehnologiju da proizvede neprekidnu zalihu ultra visoke čistoće azota i su dostupni sa unutrašnje kompresora ili bez.

Niskim operativnim troškovima

Od strane Supstitucija zastarjeli vazduh odvajanje biljke azot proizvodnja ušteda u velikoj meri premašiti 50%. [citat potreban]

Neto trošak azot proizveo generatore azot je znatno manje nego trošak bocama ili tečni azot.

Azot generatore kreirate manje uticaja na životnu sredinu

Generisanje gas azot je održiv, ekološki prijateljski i efikasan pristup energije pružajući čist, čista, suva gas azot. U odnosu na energiju potrebnu za biljku odvajanje kriogena vazduha i energiju potrebnu za transport tečni azot iz elektrane u ustanovu, generisani azot troši manje energije i stvara daleko manje staklene bašte.

Zašto odabrati YUANDA PSA azot generator?

Tehničke karakteristike

1). uvezeni pneumatski ventili, koristeći život je više od 3 miliona puta;

2). Siemens PLC inteligentan program kontrolor, jednostavan i stabilan operacije;

3). određene inertnog keramičkih jaja Difuzija omogućava protok vazduha distribucije ravnomerno; poboljšanje efikasnosti adsorption za adsorbent;

4). koja se sama prisiliti cilindar po datumu uređaj (Patent br.: ZL-200820168079.9) da zaštiti koja koristi života ugljen molekularno sito;

(5.) originalne centrifugalne vibracija doziranje (Patent br.: ZL-200820168078.4) efektivno da osigura maksimalnu puni volumen.

Specifikacija
(1) nevinosti: 95-99,9999%
(2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
(3) pritisak se: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa je takođe dostupna)
(4) Dew point:-45 stepeni---70

Kako da se Upitaj citat?

Ne oklevajte da nam šaljete poštusasledeći dat.jedan.

(1) N2 Proticaj: ___Nm3/hr

(2) N2 nevinosti: ___ %

(3) N2 otpust pritisak: ___Bar

(4) napone i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) azot aplikacije.

Aplikacije od azota generatora

Industrija hrane i pića

U trenutku hrane pića se proizvode ili voće i povrće bere, na proces starenja nastupa iznenada, sve do potpuno propadanje proizvoda. Ovo je uzrokovano bakterija i drugih organizama. Generatori koriste se poplaviti proizvode sa N2 koji uzima kiseonik i znatno produћava proizvod životnog jer ovi organizmi mogu da se razviju. Pored toga, hemijska degradacija hrane uzrokovana oksidacije mogu biti eliminisani ili prestala.

Analitička hemija

Azot Generatori su potrebne za različite vidove analitička hemija kao što su tečni hromatografija – masu spektrometre i gasna hromatografija gde zaliha za stabilne i kontinuirane azot je neophodno.

Avion andamp; gume motornih vozila

Iako je vazduh 78% dušika, većina aviona gume naduvane azotom, i ima mnogo guma i automobilski prodavnice sa azotom generatore za popunjavanje gume, prednost biti taj azota u tenk je suva. Često tenk komprimovani vazduh će imati vodu u njoj koja dolazi iz atmosferske vodene pare sazima u rezervoaru nakon odlaska na kompresor. Takođe, azot je rekao je da održi stabilnije pritisak kada se greje i ohladila [citat potreban] i rekao [citat potreban] biti veća molekula (109.76 pm) pa doesnand #39; t prožimaju gumu tako lako kao O2 [citat potreban] (120.74 pm) i argona.

Hemijsku i petrohemijsku industriju

Primarni i vrlo važno primjenu azota u hemijsku i petrohemijsku industriju je na pružanje inertnog okruženja čiji je cilj bio glavne industrijske sigurnosti tokom čišćenja i zaštite proces plovila. Osim toga, azot se koristi za testiranje gasovode pritisak, transport hemijskih agenasa i regeneraciji korišćenih katalizatore u tehnološkim procesima.

Elektronike

U elektronici, azot služi kao antioksidant u proizvodnji polu-provodnike i električne strujna kola, Termička obrada gotovih proizvoda, kao i duva i čišćenje.

Industrija stakla

U proizvodnji stakla, azot dokazuje efikasan kao rashladni agent za luk rerna elektrode, oksidacije inhibitorom tokom procesa procedure, kao i vazduh hladniji.

Metalurgija

Metalna industrija uglavnom koristi azota kao sredstvo za zaštitu metalurškoj i obojenih metala tokom optimizirano. Takođe, azot je pomoglo u tako standardnim procesima kao neutralna Kaljena, učvrsćavanje, teško bakra, stres si spasio, cijanid PolicyAgent, metal-prah sintering i hlađenje izbočine umiru.

Industrija boja i lakova

Za proizvodnju boja i lakova koristi azota za stvaranje inertnog okruženju u procesu sudova da se osigura sigurnost, kao i za raseljavanje kiseonika tokom pakovanje da bi se sprečilo polymerization drying ulja.

Naftna industrija

U industriji nafte, azot je neophodna komponenta u brojnim procesima. Najčešće, azot se koristi za stvaranje inertnog okruženja za sprečavanje eksplozija i vatra sigurnost i za podršku transporta i transfera ugljovodonika. Pored toga, azot se koristi za naftovod, testiranje i čišćenje, čišćenje tehnoloških plovila i čišćenje tečni gas nosioci i ugljovodoniиne skladišnih objekata.

Farmaceutska industrija

U farmaceutskoj industriji, azot pronalazi aplikacije Columbia ambalaže i osiguravanja protiv sigurnost u eksploziji i požaru u aktivnostima gde se koriste dobro rasprљeni supstanci.

Hipoksiиna vazduh vatra sprečavanje sistem

Azot generatori se koriste u Hipoksiиna vazduh vatra zaštitni sustavi za izradu vazduha sa niskim kiseonikom.


Hot Tags: niskobudžetne azot generator, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, izvoznici, prodavac, kupi
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...