Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Мали компактни компактни генератор кисеоника

Мали компактни компактни генератор кисеоника

1. Преглед компаније Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, ЛТД. има низ ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се користе у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалија, електронике, ...

Features

1. Преглед компаније

Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, Лтд. има широк спектар ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се примењују у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалије, електронике, металургије, угља, фармацеутских производа, ваздухопловства, аутомобила, стакла, пластике, хране, медицинског третмана, зрна итд. Уз дугогодишње истраживање технологије сепарације ваздуха и богатог решења у различитим индустријама, ИДГЕТ се заложио да својим клијентима обезбеди поуздана, економичнија и погоднија професионална решења за гас.
Имамо искусан професионални тим који је увек спреман да вам буде на услузи. Инжењери продаје пажљиво анализирају ваше специфичне захтеве и нуде одговарајућа решења за вас. Систем сервисних услуга гарантује брз одговор на ваше проблеме у року од 24 сата и њихове резолуције у најкраћем року. ИДГЕТ је одговоран за попратне услуге произвођачима азота / кисеоника и другој сродној опреми коју нудимо.
ИДГЕТ је посвећен снабдевању наших купаца са поузданијим, економичнијим и повољнијим рјешењима за одвајање ваздуха и професионалним сервисом.2. Зашто изабрати генератор ИУАНДА ПСА кисеоник?
ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и стручњацима ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите процесе провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
* Висока чистоћа кисеоника
Постројења за производњу кисеоника ПСА омогућавају производњу кисеоника високе чистоће из компримованог ваздуха. Ова чистоћа кисеоника такође може бити осигурана помоћу криогених система, али су знатно сложенија и оправдана само великим количинама потрошње. Генератори кисеоника користе технологију з МС (золиет молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања кисеоником ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
* Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошак кисеоника произведених од стране генератора кисеоника знатно је мањи од трошкова флашираног или течног кисеоника.
* Генератори кисеоника стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гаса кисеоника је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог кисеоника. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног кисеоника из постројења у постројење, генерирани кисеоник троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.
КНА-1500-99.6% ПСА технологија ВС КНБ-1500-99.6% Мембранска технологија

Ставке ПСА технологија Мембранска технологија
Излаз азота Нм 3 / х 1500
Чистоћа азота% 99.6
Снага уградње азота КВ 40 70
Снага уградње компресора КВ 500 750
Напајање В / ХЗ 380/50 380/50
Сложити потрошњу зрака Нм 3 / мин 6 2 82
Стисните притисак за довод ваздуха МПа 1. 1 1.3
Најбољи адсорпциони притисак би требао бити 8 -9 барг, то би била широка скала за избор ваздушног компресора Најбољи адсорпциони притисак би требао бити 12 барга, то би било потребно одредити за ваздушни компресор
Кључна компонента која користи живот Царбон Молекуларно сито за 8 година Мембрана за 4-5 година
Контролни тип ПЛЦ, аутоматско управљање ПЛЦ, аутоматско управљање
Заседено земљиште (М) (ДкШкВ) 15 * 5 * 4.5 18 * 5 * 4.5
Бука 55ДБ (Макимум Инстант 85ДБ) 55ДБ (Макимум Инстант 85ДБ)
Околишни услови У затвореном простору, вентилација, 38 ºЦ У затвореном простору, вентилација, 38 ºЦ
Инвестициони трошкови Генератор азота О $ 22500 0 Око 799 000 долара
Вијчани компресор О $ 9 3 000 О $ 150000

Без обзира на тачке потрошње енергије, земљишта, инвестиција, трошкова одржавања, ПСА технологија је бољи избор!
3.Иуанда КОБ серија ПСА кисик генератора
3.1 Спецификација:
1) Чистоћа: 28 ~ 95%
2) Капацитет: 1 ~ 3000Нм3 / х
3) Притисак: 0.1 ~ 0.6Мпа (0.6 ~ 15.0МПа је такође доступан)
4) Тачка росе: <> ºЦ
5) Тип: Скидање
6) Заштитни знак: Иуанда
7) Поријекло: Хангзхоу, Зхејианг, Кина
8) Достава: 20-50 дана
3.2 Карактеристике производа
1. Потпуна аутоматизација
Сви системи су дизајнирани за неиспуњавање и аутоматско подешавање потреба за кисиком.
2. Нижи просторни захтев
Дизајн и инструментација чине величину биљке веома компактно, монтажу на скијама, монтажу и испоруку из фабрике.
3. Брзо покретање
Време почетка је око 30 минута да бисте добили жељену чистоћу кисеоника. Дакле, ове јединице могу се укључити и искључити у складу са променама тражње кисеоника.
4. Висока поузданост
Веома је поуздан за континуиран и стабилан рад са константном чистоћом кисеоника. Време доступности биљака увек је боље од 93%.
5. Зеолит Молецулар Сиеве Лифе
Очекивани живот Зеолит молекуларних сита је више од 10 година, тј. Читав животни век постројења кисеоника. Дакле, нема трошкова замене.
6. Ниска улагања и потрошња енергије
7. Једноставно руковање и одржавање
3.3 Функционална спецификација:
1. Систем усваја начин стартовања са једним кликом, компресор ваздуха, хладњак за сушење ваздуха, сушилице адспортион-а, генератор ће почети са радом након програма један по један.
2. Генератор кисеоника који је опремљен са неквалификованим алармом за упозорење о гасном гасу и аутоматским издувавањем, тада може осигурати да је сви кисеоник који улази у гасовод квалитетан.
3. Генератор кисеоника опремљен сивим екраном осјетљивим на додир Сиеменс Сиеменса, може приказати стање рада, чистоћу, притисак и брзину протока читавог система на мрежи, а може подсјетити и вријеме одржавања, забиљежити аларм , преузмите оперативне податке.

4. Типична употреба азота / кисеоника


5 . Превоз пакета и неки крајњи корисници


6. Контрола квалитета
ИУАНДА Гас Енигинееринг & Тецхнологи Можете бити сигурни у квалитет ИДГЕТ решења. ИУАНДА користи само најбоље добављаче и компоненте. И сви произвођачи азота тестирају и наручују професионални стручњаци како би били сигурни да је све квалификовано пре него што напусте фабрику.

7. Гаранција
Период гаранције на робу из ИДГЕТ-а је 360 дана од дана завршетка инсталације и пуштања у рад или 420 дана након пријема робе, у зависности од тога шта се десило раније.

8. Сервис и подршка
ИДГЕТ нуди низ услуга које ће вам помоћи да повећате своје предности. За максималну удобност, нудимо уговор о фиксној цијени на основу времена рада или календара
време. Наравно, сви клијенти су добродошли да нас позову у било ком тренутку. Ми смо увек вољни да вам помогнемо.
1) Консултантске услуге
Помоћ за самопомоћ, размена искустава и индивидуална подршка.
Ако имате питања о радњи на постројењу или вам је потребан неко за решавање проблема, саветујемо вам било путем телефона или писменим путем. Директни контакт са вама је за нас веома важан, јер је основа трајне сарадње као партнера у корист обе стране.
2) пуштање у рад
Систематски од коначног прихватања монтаже до одобрења правилног рада и гарантованих карактеристика. Ово укључује опсежне оперативне тестове, професионално пуњење са адсорбентима и катализаторе, правилан старт, оптимално подешавање радних параметара и проверу свих сигурносних функција. У исто време обучавамо ваше радно особље на функцијама и раду погона.
3) Сервис резервних делова
Широм света, брзо и јефтино током целог живота ваше биљке. Посебно означавање свих биљних компоненти које нам пружају омогућавају нам да јасно идентификујемо резервне делове које сте тражили. Добављамо вам производе дизајниране за дуг живот и економичну ефикасност.
За модификације и продужења тражимо најоптималније и економично решење за вашу индивидуалну сврху.
4) Одржавање / ревизије
Редовна контрола и одржавање обезбеђује трајно функционисање, избјегава штету и спречава неочекиване сломове. Током радова одржавања / ревизије провјеравамо све релевантне компоненте за функцију и стање, исправку размјене, кориштене и истрошене дијелове и након тога оптимално прилагодити вашу фабрику под датим условима рада. У зависности од величине биљке и
обим рада, наш сервисни асортиман обухвата и детаљно планирање ревизија, као и координацију и надзор над извођачима. Наравно, ми достављамо документацију за одржавање у облику извјештаја и препорука резервних дијелова, а ми усклађујемо наше распореде према вашим захтјевима.
5) Обука
Кнов-хов за ваше особље.
Рад, одржавање и поправка, електрична опрема за мерење и контролу или процесни инжењеринг - нудимо вам специфичну обуку наших стручњака. Без обзира на то да ли радите на самој планишту или на нашим дозвољима, концентришемо се на ваша питања и проблеме.

9. Како добити брзу понуду?
Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима.
1) Проток О2: _____ Нм3 / х
2) О2 чистоћа: _____%
3) Притисак пражњења О2: _____Бар
4) Тачка росе: _____ ºЦ
5) Примена О2: _____ (сагоревање, заваривање или шта?)
6) Напон и фреквенција: ______ В / ПХ / ХЗ
7) Морски ниво локалног: _____м

10. Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо.Лтд.
ИДГЕТ .цом   посвећени су ангажовању у производњи, снабдевању и стручњацима ексклузивног асортимана ПСА кисеоника које су потпуно аутоматизоване и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите поступке провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима. Ово су потребне у индустријама као што су индустрија стакла, индустрија челика и индустрија лемљења итд.

Адд .: Индустријска зона Гаокиао, Хангжу, Зхејианг, Кина 311402
Тел: + 86-571-61712588 Факс: + 86-571-61712599
Контакт: Јане Киан


Hot Tags: мали компактни компактни генератор кисеоника, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавачи, купују
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...